BRAND PROFILE

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel LAVERNIA staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die wereldwijd vrouwenharten sneller doen kloppen. LAVERNIA creëert toegankelijke en luxueuze collecties die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw.

I want to make women look and feel spectacular.

– Neslihan Colkusu

INTRODUCING LAVERNIA

Lavernia is opgericht in 2022 door Neslihan Colkusu. Het label staat bekend om haar herkenbare luxueuze signatuur en zeer vrouwelijke collecties van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen. Haar affiniteit met mode in combinatie met haar ambitie om een eigen onderneming te starten, inspireerde de oprichtster om fashion- en lifestylelabel LAVERNIA in de markt te zetten.

LUXURIOUS

De luxe uitstraling van de LAVERNIA collecties kenmerkt zich door de keuze voor hoogwaardige materialen en de toepassing van opvallende details. Alle items zijn verfijnd en worden geroemd om de comfortabele pasvorm en het stijlvolle en tijdloze kleurgebruik. Hierdoor zijn items uit verschillende collecties op tal van manieren met elkaar te combineren.

De onderscheidende look in combinatie met het kenmerkende kleurenpalet en afwerkingsniveau, zorgt ervoor dat het merk zich onderscheidt, opvalt en hierdoor populair is bij het winkelend publiek. 

FEMININE

LAVERNIA levert toegankelijke luxe voor een vrouwelijke look. De collecties worden gedragen door modebewuste vrouwen die verzorgd en stijlvol voor de dag willen komen. Het mixen en matchen van tijdloze klassiekers en trendy items kan de vrouwelijke vormen omarmen, accentueren of waar nodig verhullen. De LAVERNIA vrouw is ambitieus, zelfverzekerd en op de hoogte van de laatste trends op modegebied. Kwaliteit, comfort en luxe zijn voor haar de belangrijkste eisen.

COSMOPOLITAN

Het fashion- en lifestylelabel is een vooruitstrevend en ambitieus modemerk dat graag innoveert en voortdurend op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode en trends. Met name op het gebied van social media (waar het merk actief is op Instagram, Facebook en Pinterest) en online marketing is LAVERNIA trendsettend.