Klachten | Lavernia

LAVERNIA is pas tevreden als jij dat ook bent! Daarom zijn wij constant bezig om onze service en producten te verbeteren. Wij zijn dan ook erg blij met jouw feedback. Laat je bericht achter via onze contactpagina met jouw mening, ervaring en/of opmerkingen. Wij sturen binnen één werkdag een inhoudelijke reactie terug. 

Heb je klachten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06-21305395. Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen inhoudelijk te reageren en doen altijd ons uiterste best om een geschikte oplossing te vinden.

Disclaimer | Lavernia

Zowel de inhoud van deze website (www.lavernia.nl), als de inhoud van alle andere publicaties van www.lavernia.nl, is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Lees daarom deze disclaimer zorgvuldig door.

Deze website en alle bijbehorende onderdelen daarvan zijn eigendom van Lavernia. Het is niet toegestaan om de website www.lavernia.nl of delen van de website openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder besliste (schriftelijke) akkoord van Lavernia. Het is wel toegestaan om voor persoonlijke doeleinden, niet commercieel, gebruik te maken van bovenstaande punten.

De informatie op www.lavernia.nl is door ons team met zorg samengesteld en weergegeven. Het is helaas mogelijk dat er soms onjuiste, onvolledige of verouderde informatie op de website staat. Wij streven ernaar om alle informatie zo snel mogelijk bij te werken, wanneer dit nodig is. Alles wordt zo spoedig mogelijk in het werk gezet om eventueel misbruik te voorkomen. Het recht behoudt zich bij www.lavernia.nl om eventuele wijzigingen met directe ingang en zonder kennisgeving door te voeren.